Upprop till alla vapenhandlare och vapenägare!

 

Nu är det på tiden att vi slår oss samman för att få slut på tillståndsmyndigheternas översitteri och arrogans!

Vi måste få slut på rättslösheten där myndighetspersoner skapar sina egna lagar efter personligt tycke.

Vid kontroller hos vapenhandlare letar man fel ... hittar man inga så blir det en anmärkning att vapnen inte förvaras "i kronologisk ordning". Hur ska detta gå till? Det gäller 100-tals vapen hos en handlare som säljer 5-10 vapen i veckan. Med myndighetens handläggningstid på minst 12 veckor blir det många vapen som då ska förvaras i kronologisk ordning (och efter vilken kronologi???).

Och resten av vapnen, de som finns till försäljning? Enhandsvapen får inte exponeras. Då går det inte att följa lagen OCH deras tyckande samtidigt.

Kontrollanterna säger: "Jag är inte nöjd med detta." Det är maktmissbruk!!! Personligt tyckande får inte maskeras som myndighetskrav.

Det har även hänt att man kontaktat personen som söker licens och sagt "Du har problem, du har kört för fort, det tycker vi inte om. Nu får du denna licensen, men passa dig !!!"

Det bästa vore att SVF får så många medlemmar som möjligt, allra helst ALLA vapenägare, så att SVF får muskler att påverka de politiskt valda.

Skriver inte under med mitt namn, för då jagar de mig med ljus och lykta ... för jaga brottslingar klarar man inte av !

- - - - - - - - - - -

Men du som vill delta i uppropet, maila namn och bostadsort till gbs.sekretariat@tele2.se så samlar vi ihop alla namn till en lista och skickar till våra politiker.